2.2. Blachy cukiernicze zamykane

Blachy zamykane produkowane są z aluminium 1050A grubości 1,5 mm. Trzy ranty blachy zespolone
są ze sobą na stałe metodą gięcia i spawania w narożnikach, natomiast czwarty rant, który jest
krótszym bokiem blachy, to rant ruchomy (zatyczka). Zatyczka pozwala na łatwe i szybkie wysunięcie
ciasta nie naruszając jego kompozycji. W przypadku pokrojonego ciasta ruchomy rant umożliwia
wygodne wyjmowanie kawałków.

wymiar
LxBxH (cm)
długość
zatyczki
(cm)
Kod
58x10x5 10 BZ5810
58x20x5 20 BZ5820
58x40x5 40 BZ5840
60x20x5 20 BZ6020
60x40x5 40 BZ6040

 

Blacha ze stali St 3 - blacha czarna   Blacha ze stali St 3 - blacha czarna
Blacha ze stali St 3 - blacha czarna

zobacz galerię zdjęć

 

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Zgadzam się”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.Dowiedz się więcej.