Nasza oferta
2.1.5. Blacha wypiekowa bagietkowa
Blacha bagietkowa jest tłoczona i osadzana na konstrukcji spawanej. Wszystkie „muldy” w standardzie są tłoczone na szerokość 60 mm i głębokość 25 mm.
wymiar LxB (cm) |
Typ blachy |
Ilość muld | Długość muldy (cm) |
Kod | Kod (z silikonem) |
60x40* | L | 5 | 60 | BB6040LRUR | |
60x40 | L | 5 | 60 | BB6040L | BB6040L+S |
78x58 | S | 9 | 58 | BB7858S | BB7858S+S |
78x58 | L | 7 | 78 | BB7858L | BB7858L+S |
80x60 | S | 9 | 60 | BB8060S | BB8060S+S |
80x60 | L | 7 | 80 | BB8060L | BB8060L+S |
98x58 | S | 12 | 58 | BB9858S | BB9858S+S |
98x58 | L | 7 | 98 | BB9858L | BB9858L+S |
* blacha bagietkowa osadzona na konstrukcji z rurki