2.2. Blachy cukiernicze zamykane

Blachy zamykane produkowane są z aluminium 1050A grubości 1,5 mm. Trzy ranty blachy zespolone
są ze sobą na stałe metodą gięcia i spawania w narożnikach, natomiast czwarty rant, który jest
krótszym bokiem blachy, to rant ruchomy (zatyczka). Zatyczka pozwala na łatwe i szybkie wysunięcie
ciasta nie naruszając jego kompozycji. W przypadku pokrojonego ciasta ruchomy rant umożliwia
wygodne wyjmowanie kawałków.

wymiar
LxBxH (cm)
długość
zatyczki
(cm)
Kod
58x10x5 10 BZ5810
58x20x5 20 BZ5820
58x40x5 40 BZ5840
60x20x5 20 BZ6020
60x40x5 40 BZ6040

 

Blacha ze stali St 3 - blacha czarna   Blacha ze stali St 3 - blacha czarna
Blacha ze stali St 3 - blacha czarna

zobacz galerię zdjęć

 

Uwaga, ta strona używa COOKIES. Stosujemy je, aby ułatwić korzystanie z naszego serwisu Odwiedzającym. W każdej chwili można zmienić ustawienia dotyczące COOKIES w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.Dowiedz się więcej.