2.1.5. Blacha wypiekowa bagietkowa

Blacha bagietkowa jest tłoczona i osadzana na konstrukcji spawanej. Wszystkie „muldy” w standardzie są tłoczone na szerokość 60 mm i głębokość 25 mm.

wymiar
LxB (cm)
Typ
blachy
Ilość muld Długość
muldy
(cm)
Kod Kod
(z silikonem)
60x40* L 5 60 BB6040LRUR  
60x40 L 5 60 BB6040L BB6040L+S
78x58 S 9 58 BB7858S BB7858S+S
78x58 L 7 78 BB7858L BB7858L+S
80x60 S 9 60 BB8060S BB8060S+S
80x60 L 7 80 BB8060L BB8060L+S
98x58 S 12 58 BB9858S BB9858S+S
98x58 L 7 98 BB9858L BB9858L+S

 * blacha bagietkowa osadzona na konstrukcji z rurki

Blacha wypiekowa bagietkowa   Blacha wypiekowa bagietkowa
Blacha wypiekowa bagietkowa

zobacz galerię zdjęć

 

Uwaga, ta strona używa COOKIES. Stosujemy je, aby ułatwić korzystanie z naszego serwisu Odwiedzającym. W każdej chwili można zmienić ustawienia dotyczące COOKIES w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.Dowiedz się więcej.